Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

EXCLUSIV/Ion Iliescu nu crede în Victor Ponta/Întâiul pensionar al PSD a refuzat să apară în postura de susţinător

Un amănunt extrem de preţios a fost ţinut cu cerbicie la cutie de mai-marii PSD între cele două tururi. Ion Iliescu, întâiul pensionar al PSD, a refuzat să apară în postura de susţinător al candidatului PSD. Nici măcar într-un clip electoral, cu două cuvinţele. Mai mult decât atât, bătrâna drezină fabricată ideologic la Moscova a refuzat invitaţia lui Gâdea de a fi în platou la Antena3.

Din păcate, nimeni din echipa contracandidatului lui Ponta nu a speculat acest amănunt foarte important pentru votanţii PSD. Iliescu, chiar dacă îl făcuse prostănac, a ieşit cu Mircea Geoană de mână în campanie. Se pare că, deşi prostănac, Geoană nu era atât de inuman cum este astăzi Victor Ponta.

 Cei care au întrebat în partid ce se întâmplă cu Ion Iliescu au fost informaţi că nu are o sănătate foarte bună. Însă toţi se tem ca Iliescu să nu meargă la vot. Sau, dacă merge şi declară duminică ceva, să nu o dea în stilul caracteristic. Adică să lase să se înţeleagă că Ponta este prea tânăr. Sau ceva asemănător.

Momente tensionate şi schimburi de cuvinte neortodoxe au avut loc duminică seara la sediul PSD după închiderea urnelor, la turul 1. Ion Iliescu a venit extrem de nervos la partid. El i-a acuzat pe Dragnea şi Ponta că au transformat PSD într-un monstru care s-a îndepărtat de oameni, de valorile social-democrate. Că se laudă cu rezultate care sunt obţinute prin metode aflate la limita legalităţii şi că, într-o bună zi, toate acestea vor fi plătite cu vârf şi îndesat. Dragnea a încercat să-l tempereze pe bătrânul comunist spunându-i că dracul nu este aşa de negru cum pare şi că rezultatul este bun. Însă asta l-a enervat şi mai tare pe fostul preşedinte. Iliescu, spre stupoarea tuturor, l-a făcut nesimţit şi impertinent. Aducându-i aminte că au luat 400 de primari. ,,Pentru că te văd foarte deştept, Liviule, care era scorul fără primarii ăştia?'', a tunat Iliescu. El a lansat şi un avertisment dur: ,,Aţi creat un monstru. Să nu uitaţi ce vă spun, dacă pierdeţi alegerile, partidul se va pulveriza. Nimeni nu vă va mai ierta!''


Trimite pe WhatsApp
comments powered by Disqus

Citește și:

populare
astăzi

1 ȘOCANT! Dragnea a povestit că Ponta l-a RUGAT ÎN GENUNCHI să-l pună pe Ghiță pe listele PSD!

2 BOMBĂ! DIICOT a pus SECHESTRU asigurator pe imobile şi conturi în dolari din Dubai şi Insulele Virgine, într-u…

3 VIDEO Cioloș, RĂSPUNS BESTIAL: Da, merg în coloană, ca toți ceilalți, așteptând la stopuri!

4 EXPLOZIV! Pieleanu s-a SĂTURAT să MANIPULEZE SONDAJELE pentru PSD?

5 VIDEO Madonna / Dacă o votați pe Clinton o să vă fac SEX ORAL! Și sunt BUNĂ la asta!

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

În ce an a murit Adolf Hitler?

Tipul asta zboară printr-un munte într-o cascadorie la limită