Remus Vulpescu, fostul şef de la Privatizări, audiat la DNA

Remus Vulpescu, fostul şef de la Privatizări, audiat la DNA

Miercuri, la ora 12.45, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a ajuns Remus Vulpescu, fost şef al Oficiului de privatizare din Ministerul Economiei. La sosirea la sediul DNA, Vulpescu a precizat că a fost invitat în legătură cu o companie națională.

”Am fost invitat în legătură cu o companie națională și cu niște afaceri imobiliare, cel mai probabil în legătură cu această companie”, a declarat Remus Vulpescu.

Vulpescu a fost şef al OPSPI în 2012, în perioada în care Guvernul a scos la privatizare Oltchim Râmnicu-Vâlcea, licitaţie câştigată la acea dată de Dan Diaconescu, care în final nu a mai venit cu banii, iar privatizarea a eşuat. Vulpescu a mai fost şi administrator la Rompetrol şi Transgaz.



Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...