200 de PROȘTI au plătit 1200 de dolari pentru un SEMINAR-ȚEAPĂ în SUA

200 de PROȘTI au plătit 1200 de dolari pentru un SEMINAR-ȚEAPĂ în SUA

Circa 200 de alesi locali din tara au fost pacaliti cu un seminar in SUA, pentru care au platit degeaba 1.200 de dolari. Primarul din Targu Neamt: Acum nu mai raspunde nimeni la telefon. 

Aproape 200 de alesi locali din tara au fost pacaliti de patronul unei publicatii de administratie care le-a promis, contra sumei de 1.200 de dolari, ca vor participa la un seminar in SUA, informeaza Agerpres. Daniel Harpa, primarul orasului Targu Neamt, a declarat ca si el este unul dintre cei care au cazut in plasa acestei reviste.

'Aceasta revista de administratie publica a organizat in tara mai multe cursuri in domeniu si avea credibilitate. Ne-a spus ca, pentru 1.200 de dolari, suma care reprezenta transportul, vom merge la un curs in SUA. Au fost circa 200 de persoane, presedinti de consilii judetene, primari, administratori publici si reprezentanti ai prefecturilor, care au platit acesti bani. Iar acum nu mai raspunde nimeni la acel numar de telefon', a declarat Daniel Harpa, primarul de Targu Neamt, pentru Agerpres.

Potrivit acestuia, cei mai multi dintre pagubiti ar fi depus plangeri la Politie si Parchet.

'Voi depune si eu plangere in acest sens. Noi am platit acesti bani acum trei luni si de atunci nu mai stim nimic. Acum vreo trei saptamani am primit la Primarie o hartie de la ei prin care isi cer scuze pentru situatie si ca a fost o incurcatura. Ne spunea ca vom primi banii inapoi dar nu s-a intamplat acest lucru', a declarat primarul de Targu Neamt.

Din judetul Neamt, in aceeasi situatie mai sunt primarul municipiului Roman si administratorul public al orasului Targu Neamt, a mentionat sursa citata.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria