7 semne că o relație se îndreaptă către divorț

7 semne că o relație se îndreaptă către divorț

Iata cateva semne care ar trebui sa va puna pe ganduri atunci cand apar. Luati-le in considerare pana nu e prea tarziu.

Semnul #1: „Sotul/sotia este cel/cea mai bun/buna prieten/prietena al/a meu/mea”

Daca ajungeti sa va ganditi ca sotul sau sotia nu este altceva decat cel mai bun prieten ar trebui sa va faceti o lista cu alti prieteni buni. O sa fiti surprinsi cat o sa fie de lunga. Oare partenerul tau pe a cata pozitie se afla? S-ar putea sa nu fie chiar printre fruntasi. Iar daca nu faci ceva in acest moment, drumul catre divort pare lin si fara gropi.

Semnul #2: „Pasiunea dintre noi a disparut”

Daca sotul sau sotia va spun ca simt ca a disparut pasiunea dintre voi, nu va isterizati. E cea mai mare greseala pe care o puteti face. Dupa cum este o greseala sa simtiti acest lucru si sa nu-l spuneti partenerului de viata. Incercati sa restabiliti legaturile de odinioara, poate nu e prea tarziu sa reaprindeti focul. Dar nu luati aceasta declaratie ca pe un repros, ci ca pe un strigat de ajutor din partea partenerului. In functie de cum se gestioneaza aceasta problema, o relatie se va indrepta catre divort sau catre o viata fericita pana la adanci batraneti. Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”