ACCIDENT rutier în Caraş-Severin: Un copil de un an a murit, iar părinţii săi au fost răniţi

ACCIDENT rutier în Caraş-Severin: Un copil de un an a murit, iar părinţii săi au fost răniţi

Un copil în vârstă de un an şi-a pierdut viaţa, iar părinţii acestuia se află în stare gravă la spitalul din Caransebeş, după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens, într-o depăşire, fiind izbită în plin de un TIR.

ACCIDENT rutier în Caraş-Severin: Un copil de un an a murit, iar părinţii săi au fost răniţi (Imagine: Shutterstock)

Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, pe DN6, la ieşirea din localitatea Slatina Timiş din judeţul Caraş-Severin.

Conform sursei citate, şoferul unui Volkswagen înmatriculat în Italia a încercat să depăşească o altă maşină, pătrunzând pe contrasens, moment în care din faţă venea un TIR înmatriculat în judeţul Arad, care a izbit violent autoturismul Volkswagen.

În urma impactului puternic, copilul de un an, aflat pe bancheta din faţă a autoturismului, a fost proiectat prin parbriz şi a murit la scurt timp, după sosirea ambulanţei. Tatăl copilului, care se afla la volan, şi mama acestuia, care se afla pe bancheta din spate şi care, potrivit poliţiştilor, cel mai probabil dormea, au fost grav răniţi, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare să-i scoată dintre fiarele maşinii.

Cei doi adulţi au fost transportaţi la spitalul din Caransebeş, unde se află internaţi în stare gravă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate înprejurările în care a avut loc accidentul şi fac cercetări în dosarul penal deschis pe numele şoferului din autoturismul Volkswagen, pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale