Adolescentă de 14 ani, dispărută în Parcul Naţional Retezat, căutată de salvamontişti

Adolescentă de 14 ani, dispărută în Parcul Naţional Retezat, căutată de salvamontişti

O adolescentă în vârstă de 14 ani, dată dispărută de familie după ce s-a pierdut miercuri de grupul de turişti cu care se afla în Parcul Naţional Retezat, în zona Barajului Gura Apei din judeţul Hunedoara, este căutată, joi, de salvamontişti şi de jandarmi montani.

Adolescentă de 14 ani, dispărută în Parcul Naţional Retezat, căutată de salvamontişti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, Lucian Stoichiţoiu, familia adolescentei a anunţat dispariţia acesteia abia joi.

"Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara a fost sesizat prin apel telefonic la 112 cu privire la dispariţia unei minore în zona Barajului Gura Apei din Parcul Naţional Retezat. Echipe mixte de salvare-căutare, formate din opt jandarmi montani şi cinci salvamontişti, au plecat în căutarea tinerei. Fata nu a mai fost văzută din cursul zilei de miercuri, însă noi am fost anunţaţi abia astăzi (joi - n.r.)", a declarat Lucian Stoichiţoiu.

La ora transmiterii acestei ştiri, fata este căutată de echipele de intervenţie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...