ANM: Precipitații mixte și intensificări ale vântului în întreaga țară, începând de miercuri

ANM: Precipitații mixte și intensificări ale vântului în întreaga țară, începând de miercuri

O informare meteo de precipitații mixte și intensificări ale vântului, emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru întreaga țară, va intra în vigoare miercuri, la ora 9,00, și va fi valabilă până joi, la ora 22,00.

Conform sursei citate, în intervalul menționat, vremea se va răci, iar precipitațiile vor cuprinde treptat toată jumătatea de est a țării. Se vor semnala predominant ninsori în Moldova, dar și lapovițe și ploi, temporar, în Dobrogea, Muntenia și Transilvania.

În noaptea de miercuri spre joi (18/19 martie), vor cădea precipitații mixte și în Oltenia, iar joi, 19 martie, acestea se vor semnala îndeosebi în nord-estul, sudul și centrul teritoriului.

De asemenea, în zona de munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare la munte și în Dobrogea, Moldova și Bărăgan, cu viteze la rafală de până la 55-65 km/h.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza informarea emisă marți. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale