Autocar cu 53 de ucraineni, răsturnat pe Autostrada Soarelui

Autocar cu 53 de ucraineni, răsturnat pe Autostrada Soarelui

Un autocar cu 53 de turişti ucraineni, care se întorceau din vacanţa de pe litoralul bulgăresc, s-a răsturnat pe drumul spre Bucureşti. Doi oameni au murit şi 41 au fost răniţi, între care un copil aflat în stare gravă. Primele informaţii arată că în autocar se aflau 17 copii, iar unul dintre cei care şi-au pierdut viaţa este o fată de 17 ani.

Turiştii răniţi în accidentul de autocar de pe A2 au fost transportaţi de urgenţă la cinci spitale din Bucureşti. Printre cei 41 de răniţi sunt şi doi copii, dintre care unul în comă. 

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a declarat la Digi24 că intervenţia a avut loc în jurul orei 3. "A fost declanşat planul roşu la Călăraşi. Am solicitat sprijin de la Ialomiţa şi de la Bucureşti. Au fost trimise mai multe ambulanţe. Intervenţia a fost una complexă. Au fost puse în alertă spitalele din Bucureşti şi cele de urgenţă pentru copii. Un copil se află într-o stare critică. În autocar se aflau aproximativ 17 copii", a declarat Raed Arafat la Digi24.

Potrivit acestuia, ar fi decedat şi un minor. Din primele informaţii, şoferul ar fi adormit la volan.

 





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”