Bărbat reţinut, în Bucureşti, după ce a omorât şi jefuit o bătrână care îşi căuta iubit pe internet

Bărbat reţinut, în Bucureşti, după ce a omorât şi jefuit o bătrână care îşi căuta iubit pe internet

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reţinut, joi, după ce, la sfârşitul săptâmânii trecute, ar fi omorât şi jefuit o femeie de 61 de ani pe care a cunoscut-o după ce aceasta a publicat pe internet un anunţ matrimonial, potrivit unor surse judiciare.

"La data de 16.10.2014, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Florea Cristian Liviu, în vârstă de 41 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie", se arată într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, recidivist, a omorât-o pe Alice Jumate, de 61 de ani, pe care a cunoscut-o după ce femeia a publicat online, într-o rubrică de anunţuri matrimoniale, un mesaj prin care anunţa că este văduvă şi caută un bărbat cu care să îşi "împartă singurătatea".

După ce a ajuns în locuinţa acesteia din sectorul 6, Florea a fi bătut-o şi a sugrumat-o cu o eşarfă. Ulterior, potrivit anchetatorilor, acesta i-a luat din casă mai multe bijuterii din aur, un telefon mobil şi o tabletă.

Florea urmează să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...