Bărbatul care a găsit portofelul OMULUI DE AFACERI DIN ARAD, dispărut de aproape un an, AUDIAT

Bărbatul care a găsit portofelul OMULUI DE AFACERI DIN ARAD, dispărut de aproape un an, AUDIAT

Noi dezvăluiri în cazul omului de afaceri dispărut de aproape un an / FOTO: http://www.aradon.ro/

O nouă înfăţişare în procesul Apostol vs. Buleu a avut loc joi, la Tribunalul Caraş-Severin. Au fost audiaţi trei martori pentru dovedirea acţiunii civile a familiei victimei, aceasta solicitând, la termenul din 27 martie, instituirea sechestrului asigurator pe autoturismul maca BMW, proprietatea inculpatului. Instanţa însă nu a luat în discuţie acest subiect la înfăţişarea de joi, scrie aradon.ro.

De menţionat este faptul că, potrivit avocaţilor familiei Apostol, autoturismul marca BMW a fost cumpărat în 2013, luna aprilie/mai de către Adrian Buleu, din Belgia, inculpatul figurând ca proprietar.

Acum însă, Alina Buleu figurează ca fiind proprietarul maşinii. Tot la termenul de ieri, judecătorul de caz a decis să trimită o adresă către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad în care instituţia să precizeze cauzele producerii incendiului la autoturismul lui Adrian Buleu, asta chiar dacă inculpatul a declarat că şi-a incendiat maşina. Următoarea înfăţişare în acest proces va avea loc peste aproximativ 2 săptămâni, atunci când va fi audiat martorul care a găsit portofelul lui Abel Apostol, aruncat pe DN 79 (Arad-Oradea).

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...