Băsescu către Ponta: Nici azi nu pricepi că, în noiembrie 2014, nu eu ți-am fost adversar, ci Iohannis

Băsescu către Ponta: Nici azi nu pricepi că, în noiembrie 2014, nu eu ți-am fost adversar, ci Iohannis

Fostul președinte Traian Băsescu a apreciat, luni seara, într-un mesaj adresat lui Victor Ponta, că acesta nici în prezent nu a înțeles că, în noiembrie 2014, nu a concurat cu el, ci cu Iohannis, acesta fiind și motivul pentru care a pierdut alegerile prezidențiale.

"Nici azi nu pricepi că, în noiembrie 2014, nu eu ți-am fost adversar, ci Iohannis. Din acest motiv ai și pierdut alegerile prezidențiale. Dacă n-ai aflat, te asigur eu că n-am candidat in 2014. (...) Ești încă tânăr și, cred eu, încă poți să mai afli că orgoliul, propaganda și minciuna nu țin loc de inteligență și experiență", i-a transmis Băsescu lui Ponta, pe Facebook, referindu-se la declarația premierului de la congres potrivit căreia PSD are "doar un adversar, tot pe Băsescu".

Întrebat, luni seara, la România TV, de ce consideră că Băsescu e singurul capabil să facă opoziție, Ponta a replicat: "Chemați-l să vedeți câtă audiență face, chemați-o, nu știu, pe doamna Gorghiu, sau pe domnul Blaga, sau pe domnul Predoiu, nu se uită nimeni la ei... În sensul ăsta am spus eu, ieri, să fim conștienți că noi, din punct de vedere politic, pe scena politică avem un adversar puternic; ceilalți sunt așa... niște fantome... unii șefi pe guverne fantomă, niște fantome care, sigur, așteaptă să-i aducă altcineva la guvernare, dar, politic, deocamdată, eu nu văd decât un singur adversar puternic. Sigur ca nu-mi place chestia asta, după atâția ani, după votul din 2012, dar nu e vina mea că în opoziție sunt doar niște holograme, nu sunt oameni... Domnul Blaga, sigur, e un politician vechi, dar nu e neapărat ..(...) Ceilalți sunt niște marionete și atât!". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

4 Cel mai bogat israelian, miliardarul Beny Steinmetz, a fost reținut în Grecia. El este condamnat definitiv în …

5 VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă” / Interlopul Glonț, săltat de mascați