Băsescu: MP îi solicită ministrului Educației să găsească o soluție de verificare a tezelor de doctorat pe care sunt suspiciuni

Băsescu: MP îi solicită ministrului Educației să găsească o soluție de verificare a tezelor de doctorat pe care sunt suspiciuni

Mișcarea Populară îi solicită public ministrului Educației să adopte urgent o soluție de verificare a tezelor de doctorat supuse suspiciunii publice, a declarat marți, într-o conferință de presă, liderul formațiunii, Traian Băsescu.

"Eu cred că nu numai numele este Curaj, și prenumele este tot Curaj. Curaj Curaj să-i spunem, că văd că a rezolvat problema doctoratelor. Domnul ministru Curaj, care a desființat comisia care mai putea să evalueze pe domnul doctor Tobă (Petre Tobă — n.r.) și nu a mai pus nimic la loc. Asta ne arată slăbiciunile și dependența uriașă pe care o are Guvernul Cioloș de voința altora din afara Guvernului. În mod normal, dacă era un guvern pe picioarele lui, acest guvern stabilea metodologia de evaluare a doctoratelor încă de când a desființat comisia, dar domnul Curaj Curaj ne-a luat și comisia, nu ne-a dat nici alternativă", a afirmat Traian Băsescu, la finalul ședinței Consiliului Executiv Național al MP.

El a adăugat că, în atare condiții, Mișcarea Populară îi solicită ministrului Educației o soluție în privința tezelor de doctorat.

"Mișcarea Populară îi cere public domnului ministru Curaj să dea urgent o soluție de verificare a doctoratelor, atât a membrului Guvernului, Tobă, cât și a celorlalte doctorate supuse suspiciunii publice, în mod deosebit cele coordonate de profesorul universitar doctor Gabriel Oprea", a spus Traian Băsescu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 Aroganță maximă / Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat