Brașov: Incendiu la o casă de vacanță, 30 de persoane evacuate

Brașov: Incendiu la o casă de vacanță, 30 de persoane evacuate

Acoperișul și mansarda unei case de vacanță din satul Breaza, comuna Lisa, localitate aflată la o distanță de 20 de km de municipiul Făgăraș, au fost cuprinse de flăcări vineri dimineața, în jurul orei șase, 30 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, care petreceau Revelionul, fiind evacuate.

"Incendiul a cuprins acoperișul și mansarda casei de vacanță, construite din lemn. Persoanele au fost evacuate, un singur tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost ușor intoxicat cu fum. El a fost transportat la Spitalul municipal din Făgăraș și se află în afara oricărui pericol. Se pare că proprietarul casei de vacanță și-a invitat mai mulți prieteni pentru a petrece Revelionul. Deocamdată nu se cunoaște cauza producerii incendiului'', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Potrivit oficialului ISU, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale cu apă și spumă și o motopompă.

AGERPRES www.agerpres.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...