Braşov: Patroni de saloane de masaj erotic unde anagajatele erau obligate să se prostitueze, arestaţi

Braşov: Patroni de saloane de masaj erotic unde anagajatele erau obligate să se prostitueze, arestaţi

Cei doi bărbaţi care deţineau saloanele de masaj erotic din Braşov, unde vineri au avut loc percheziţii şi unde angajatele, între care şi minore, erau obligate să se prostitueze, au fost arestaţi, după ce Curtea de Apel Braşov a admis contestaţia procurorilor la decizia de judecare în libertate.

Braşov: Patroni de saloane de masaj erotic unde anagajatele erau obligate să se prostitueze, arestaţi (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Cei doi suspecţi, în vârstă de 27 şi 36 de ani, au fost audiaţi, luni dimineaţă, la Curtea de Apel Braşov, magistraţii admiţând, după câteva ore, contestaţia procurorilor DIICOT la decizia Tribunalului de cercetare în libertate a celor bărbaţilor.

Astfel, instanţa a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi bărbaţi din Braşov.

În 2 aprilie, braşovenii au fost reţinuţi, în urma unor percheziţii la trei saloane de masaj erotic din Braşov, deţinute de cei doi. Ulterior, Tribunalul Braşov a decis ca suspecţii să fie cercetaţi în libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea, însă procurorii au făcut recurs.

Şeful BCCO Braşov, Gabriel Florescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că, vineri, au fost făcute opt percheziţii domiciliare şi la cele trei saloane, fiind duse la audieri cinci persoane, însă doar cei doi, care au antecedente penale, au fost reţinuţi.

Aceştia sunt cercetaţi pentru trafic de persoane şi trafic de minori, infracţiunui pentru care riscă între trei şi zece ani de închisoare, fiind suspectaţi şi pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

"În urma percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri, acte de identitate, mijloace de stocare a datelor informatice, telefoane, diverse sume de bani, autoturisme şi tehnică de înregistrare fiind instituit sechestru asigurator asupra a diverse sume de bani şi bunuri pentru recuperarea prejudiciului cauzat. Prejudiciul nu a fost încă stabilit. Au fost făcute monitorizări ale activităţilor pe o perioadă de şase luni, deoarece s-a stabilit că sub acoperirea acelor saloane de masaj erotic se desfăşurau activităţi sexuale cu personalul saloanelor", a spus Florescu.

De asemenea, o minoră de 16 ani a fost obligată să se prostitueze, sub ameninţare şi strictă supraveghere a patronilor saloanelor, potrivit sursei citate.

Poliţiştii BCCO au descoperit, la unul dintre saloane, şi tehnică de înregistrare wireless cu camere ascunse, receiver-ele fiind foarte greu de depistat. Tehnica de înregistrare a fost ridicată pentru percheziţii informatice, potrivit şefului BCCO Braşov.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...