Caraş-Severin/ Percheziții la traficanții de droguri din Caransebeș

Caraş-Severin/ Percheziții la traficanții de droguri din Caransebeș

Procurorii DIICOT au descins joi în locuințele membrilor unei rețele de trafic internațional de droguri. Un bărbat a fost prins în flagrant, având asupra sa un kilogram de cannabis.

 4 tineri au fost audiați la sediul DIICOT. Deja, 2 dintre aceștia au fost audiați și reținuți în arestul IPJ pentru 24 de ore. Ceilalți doi caransebeșeni acuzați de trafic de droguri au intrat la audieri și rămâne de văzut ce decizie se va lua împotriva lor.

 Bărbatul locuia în Obreja și se afla de mai multă vreme în vizorul oamenilor legii, fiind bănuit că ar fi chiar capul unei grupări infracționale specializate pe traficul internațional, precum și distribuirea și consumul de droguri de risc. În momentul descinderilor, acesta avea asupra sa un kilogram de cannabis, droguri procurate din Spania.

Alți șase membri ai grupării pe care bărbatul o conducea au fost puricați imediat. Un număr de 11 percheziții domiciliare au fost desfășurate pe raza municipiului Caransebeș în urma cărora au fost confiscate mai multe ustensile folosite pentru porționarea și pregătirea drogurilor pentru a fi puse în vânzare.

Cei șase au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. Caraş-Severin, unde în momentul de față se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de introducere în ţară, distribuire şi consum de droguri de risc şi distribuire de substanţe cu efect psihoactiv.
Și clienții fideli ai grupări au fost ochiți de oamenii legii. Opt consumatori au fost identificaţi şi duși la audieri.

Așa cum era de așteptat, toate cele patru persoane conduse la audieri au fost reținute pentru 24 ore. Mâine se va stabili dacă tinerii traficanți vor fi sau nu propuși pentru arestare preventivă.

expressdebanat.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un fost senator PSD îl dezbracă de secrete pe liderul PSD / „Diploma lui Ciolacu este falsă, cel mai probabil. E…

2 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

3 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…

4 De asta i-o fi pus Firea directori? / Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin…

5 Viitor senator PSD a fugit în Maldive pentru a obține al treilea mandat (ilegal) de rector