CJSU Giurgiu: Oameni salvați din zăpadă, localități fără energie electrică și drumuri închise în județ

CJSU Giurgiu: Oameni salvați din zăpadă, localități fără energie electrică și drumuri închise în județ

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu au intervenit pentru repunerea pe roți a mai multor mașini în care se aflau 18 persoane, iar 14 localități din județ au rămas fără energie electrică și mai multe drumuri sunt închise circulației în urma căderilor de zăpadă, relevă CJSU Giurgiu.

"În urma ninsorilor abundente și a vântului puternic, am intervenit pentru repunerea pe roți a mai multor autoturisme aflate în trafic, astfel s-a acționat pentru salvarea persoanelor din mediul ostil vieții în localitățile Bălanu, Oinacu, Malu, Ianculești, Stănești, Herești, fiind salvate astfel 18 persoane. Totodată a fost înregistrat ca drum închis DN 5B între localitățile Giurgiu și Ghimpați, numărul drumurilor închise fiind în creștere la această oră", a declarat duminică, pentru AGERPRES, reprezentantul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență( CJSU) Giurgiu, Cristian Virag.

Potrivit acestuia, 14 localități au rămas fără energie electrică fiind înregistrate defecțiuni în urma căderii unor stâlpi sau fire electrice în municipiul Giurgiu, comuna Iepurești, Călugăreni, sat Căscioarele și sat Cartojani.

Totodată ISU Giurgiu a mai intervenit pentru degajarea unui stâlp de energie electrică și a unor cabluri telefonice căzute pe carosabil în localitatea Cartojani și, respectiv, municipiul Giurgiu.

Județul Giurgiu se află sub atenționare de cod portocaliu de căderi de zăpadă și viscol și ninge fără încetare și viscolește de aproximativ 12 ore.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică