Conducerea Camerei Deputaților trimite o scrisoare Ministerului Public privind coloanele oficiale pentru demnitari

Conducerea Camerei Deputaților trimite o scrisoare Ministerului Public privind coloanele oficiale pentru demnitari

Conducerea Camerei Deputaților a decis, miercuri, să trimită o adresă către Ministerul Public pentru a vedea dacă există o anchetă în curs referitoare la coloanele oficiale pentru demnitari. Totodată, Comisia juridică din Camera Deputaților va trebui să stabilească dacă grupul parlamentar PND, care a semnat alături de PNL pentru înființarea unei comisii de anchetă privind sistemul de alocare a coloanelor oficiale pentru demnitari, se află în legalitate.

"Biroul permanent a decis să facă o adresă către Ministerul Public dacă există în acest moment o anchetă în curs referitoare la această temă și a doua din partea domnului secretar al Camerei Laurențiu Chirvăsuță — să se facă o adresă către Comisia juridică privind existența grupului parlamentar al PND, dacă dânșii sunt legal instituiți în Parlament. Ca să constitui o comisie de anchetă este necesar un număr de minimum 50 de parlamentari și contribuția a două grupuri parlamentare. Nu s-a luat decizia înființării unei astfel de comisii", a declarat secretarul Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, la finalul ședinței Biroului permanent.

Liderul deputaților liberali, Eugen Nicolăescu, a anunțat că PNL și grupul Național-Democrat au depus, miercuri, la Biroul permanent al Camerei Deputaților, o cerere de înființare a unei comisii de anchetă privind sistemul de alocare a coloanelor oficiale pentru demnitari. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

2 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

3 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

4 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS

5 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare