Cristian Erbașu, fiul miliardarului sinucis, percheziționat și anchetat

Cristian Erbașu, fiul miliardarului sinucis, percheziționat și anchetat

În urma perchezițiilor făcute, ieri, în 11 județe și în București, 90 de persoane au fost aduse cu mandate la sediul Poliției Române. Printre cei audiați au fost și oameni ai străzii, la care unii afaceriști au apelat pentru a înființa firme pe numele lor, ca să poată derula acele contracte fictive.

Dosarul a fost deschis în 2011 și îl vizează, susțin surse judiciare, și pe primarul comunei Bradu din județul Argeș, Florin Frățică. Poliția Română a precizat că 100 de suspecți sunt cercetați pentru o fraudă de 30 de milioane de euro, prejudiciu adus statului. Printre cei care au dat declarații, au fost și reprezentanții unor firme precum Erbașu, Romsys, UTI, Strabag și Total Network Solution. De asemenea, percheziții au avut loc și la locuința afaceristului Cristian Romeo Erbașu, fiul miliardarului care s-a sinucis în urmă cu mai mulți ani. În același dosar, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a început urmărirea penală, în ianuarie, față de 50 de persoane fizice și 116 persoane juridice.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”