Cum se folosește corect prezervativul? Metoda celor 5 pași

Cum se folosește corect prezervativul? Metoda celor 5 pași

Cum se foloseste corect prezervativul

Prezervativul este cea mai folosita metoda de contraceptie si este singura care te protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Prezervativele sunt fabricate din latex si se muleaza perfect pe organele genitale masculine (penis) si protejeaza impotriva unei sarcini nedorite.

Foarte multi barbati cred ca folosirea prezervativului scade placerea sexuala, insa personal, cred ca protejarea impotriva unei boli este mult mai importanta decat cateva minute de placere intensa. Prezervativul este recomandat in special cuplurilor care sunt la inceput sau celor care au mai multi parteneri sexuali.

Sa vedem cum se foloseste corect prezervativul!

Pasul 1. Ai grija ca prezervativul pe care vrei sa il folosesti sa nu fie expirat, iar ambalajul sa fie intact. Trebuie sa desfaci ambalajul prezervativului cu mana, si niciodata sa nu folosesti foarfeca, cutite sau lame pentru a-l desface. Acestea pot fisura foarte usor materialul din care este fabricat prezervativul si te poti trezi cu surpriza neplacuta a unei boli sau sarcini nedorite.

Pasul 2. Dupa ce ai scos prezervativul din ambalaj, apuca-l cu doua degete de rezervor (partea mai ridicata in care se va strange sperma). Inainte de a-l pune pe penis, asigura-te ca este cu partea care se ruleaza in jos. Daca ai pus prezervativul invers si observi ca nu se ruleaza cel mai bine este sa il arunci si sa iei unul nou (deoarece barbatii serceta un lichid incolor inainte de ejaculare, care contine spermatozoizi).

Citeste continuarea pe Reginele.ro

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…