Cum va fi vremea miercuri şi joi, în ţară şi în Capitală

Cum va fi vremea miercuri şi joi, în ţară şi în Capitală

Miercuri, vremea se va ameliora în mare parte din ţară, iar valorile termice diurne vor marca o creştere faţă de ziua precedentă. În Oltenia, precum şi în jumătatea de vest a Munteniei vor fi înnorări şi local ploi slabe, mai ales ziua, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cum va fi vremea miercuri şi joi, în ţară şi în Capitală (Imagine: Shutterstock)

În restul teritoriului cerul va fi variabil, temporar noros în prima parte a zilei, în regiunile estice şi în zona Carpaţilor Orientali, unde doar izolat va mai ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Câmpia Română, pe litoral, în nordul Moldovei şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, valorile cele mai scăzute urmând a se înregistra în Oltenia şi dealurile Munteniei. Minimele termice se vor încadra între 5 şi 13 grade, mai coborâte în depresiuni, spre 2 grade. În zonele joase, la sfârşitul intervalului, pe spaţii restrânse se va semnala ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va ameliora treptat. Cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei când trecător va mai ploua slab, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în creştere faţă de ziua anterioară, se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade. Spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă.

JOI

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei în cea mai mare parte a Olteniei, iar în orele dimineţilor şi în depresiuni şi pe litoral, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor continua să crească în cea mai mare parte a ţării şi vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral şi 23...24 de grade în regiunile intracarpatice, unde va fi uşor mai cald decât în mod normal la această dată. Temperaturile minime se vor încadra între 5 şi 14 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre 0 grade, unde vor fi condiţii de brumă. În zonele joase, mai ales spre dimineaţă, va fi ceaţă, local în sud, în est, în centru şi izolat în rest.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile