Deputatul Ioan Oltean, AUDIAT la DNA Oradea și pus sub ACUZARE

Deputatul Ioan Oltean, AUDIAT la DNA Oradea și pus sub ACUZARE

Fostul vicepreşedinte şi secretar general al PDL Ioan Oltean, deputat de Bistriţa-Năsăud, a fost audiat la DNA Oradea. Acesta ar fi fost audiat în dosarul vicepreşedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss. Conform unor surse din presă el ar fi fost pus sub acuzare.

Ioan Oltean a venit însoţit de avocatul său şi nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA Oradea.

Ioan Oltean, ales in 2012 pe listele PDL, este la al saselea mandat de deputat, el lipsind din Camera Deputatilor doar in perioada 1992-1996

Magistraţii Tribunalului Bihor au hotărât, miercuri, ca vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Kiss Alexandru, lider al organizaţiei judeţene a UDMR, să fie cercetat sub control judiciar, respingând cererea de arest preventiv depusă de procurorii DNA. Kiss Alexandru este cercetat cu privire la săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor, în formă continuată (patru infracţiuni), abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, luare de mită şi trafic de influenţă, în formă continuată.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina