Dezvăluiri şocante despre ziarista care şi-a omorât mama şi s-a sinucis. A tulburat o ţară întreagă

Dezvăluiri şocante despre ziarista care şi-a omorât mama şi s-a sinucis. A tulburat o ţară întreagă

Cristina Verona şi-a ucis mama şi s-a sinucis / FOTO: www.ziaresireviste.ro

A tulburat o ţară întreagă în urmă cu aproape trei ani. O ziaristă frumoasă, sensibilă şi teribil de deşteaptă (cu un CV impresionant, a lucrat la prestigioasa agenţie de ştiri Associated Press, dar şi la multe publicaţii cu pretenţii/de ţinută, ştia şapte limbi: sârbă, italiană, croată, slovacă, franceză şi engleză; iubea animalele; caii, cîinii, a fost găsită decedată în baia unui apartament VIP din Cartierul Primăverii, scrie ziarulring.ro .

Lângă trupul neînsufleţit al ziaristei, criminaliştii, judiciariştii şi legiştii care au descins la faţa locului au găsit-o moartă şi pe mama acesteia. Apartamentul era închis pe dinăuntru. Rezoluţia procurorului Tiberiu Moldovan face lumină în această stranie poveste.

După aproape trei ani, vedem că în acest caz demn de un thriller de la Hollywood, trei sunt persoanele/personajele care vorbesc despre bizareriile psihiatrice ale Cristinei Verona: soţul acesteia, un fost iubit şi o prietenă... psiholog.

Cea mai bizară dintre viziunile care o "bântuiau" pe ziarista Cristina Verona înainte să-şi omoare mama şi să-şi pună capăt zilelor este, de departe, cea legată de... un dric.

"În convorbirile telefonice din ultimele două săptămâni, V.C.M. (n.r. - Verona Cristina Manuela, 44 de ani) i-a spus (n.r. - mamei sale, Elena C. Pârvulescu – 77 de ani) că se simte urmărită de nişte maşini cu un dric în spate", le-a declarat anchetatorilor fostul soţ al ziaristei decedate în condiţii atât de ciudate. Şi unei prietene psiholog, T.C, audiată de procurorul Moldovan, i-ar fi spus ziarista că "este urmărită de nişte autovehicule pe unde merge". Dacă erau aceleaşi maşini "cu dric în spate" sau nu, procurorul nu mai spune. Una peste alta, criminalistul Tiberiu Moldovan, coroborând probe, declaraţii de martori şi, mai ales, datele medico-legale (raport de expertiză, analize etc.), constată că "numita V.C.M. manifesta grave probleme de natură psihică în zilele de dinaintea decesului". În rezoluţie procurorul trage concluzia că ziarista şi-a omorât prin sufocare cu o pernă mama, pe care o îmbătase în prealabil (cu un cocktail de lapte şi votcă), şi, ulterior, după ce şi ea s-a îmbătat bine (alcolemia de 2,25 g la mie), s-a sinucis spânzurându-se în baie (cu venele tăiate).

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...