Dragnea despre absența lui Ponta de la prezentarea bilanțului guvernării: Nu facem invitații ca la nuntă

Dragnea despre absența lui Ponta de la prezentarea bilanțului guvernării: Nu facem invitații ca la nuntă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că a anunțat de câteva zile că va face o prezentare a guvernării Ponta, adăugând că nu era nevoie de invitații.

"De câteva zile spun public că facem prezentarea guvernării. Nu era nevoie de invitații. Nu facem invitații ca la nuntă", a precizat Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat despre absența lui Victor Ponta de la acest eveniment.

Anterior, într-o conferință de presă, Dragnea spusese că a decis să facă această prezentare pentru că nu s-a realizat un bilanț la Guvern.

"Noi am făcut această conferință de presă pentru că, nerealizându-se un bilanț la Guvern, am decis că este nevoie de a face acest bilanț politic al guvernelor care au fost susținute de coaliția majoritară", a explicat liderul PSD.

Fostul premier Victor Ponta a scris luni pe Facebook că nu a fost invitat la bilanțul guvernării sale.

"Nu voi vota mâine noul Guvern. Nu cred că au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Cioloș este în regulă... Nu am fost invitat la PSD ieri și nu o să comentez nimic din ce au făcut. Nu am fost invitat la bilanțul guvernării pe care eu am condus-o. Nu m-am supărat. Pe PSD nu o să mă supăr niciodată. Și nici nu mă duc neinvitat nicăieri. Importat este însă că s-a vorbit de bine despre guvernare!", a transmis Ponta. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /