Dragnea, despre întâlnirea lui Dîncu cu parlamentarii UNPR: Nu s-a vorbit despre un viitor Guvern

Dragnea, despre întâlnirea lui Dîncu cu parlamentarii UNPR: Nu s-a vorbit despre un viitor Guvern

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, că la întâlnirea informală pe care parlamentarii UNPR au avut-o, marți, cu vicepremierul Vasile Dîncu, nu au fost abordate subiecte politice, care să vizeze un viitor Executiv sau alianța PSD-UNPR.

"Nu s-au discutat niciun fel de chestiuni politice. A fost pur și simplu o întâlnire informală, la care s-a stat 15-20 de minute, nu mult. Nu a fost nimic special sau important. Nu s-a vorbit despre un viitor Guvern, pentru că noi, deocamdată, de abia am votat un nou Guvern. În ceea ce privește o alianță PSD-UNPR, la ora asta, poate nu știți, noi avem o alianță înregistrată la Tribunal — Alianța de Centru Stânga, care încă nu este desființată", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că, în mod sigur, social-democrații vor analiza în structurile partidului, la începutul anului viitor, posibilele variante de alianțe politice pe care PSD le poate încheia.

"În cea de-a doua parte a lunii ianuarie, sigur, vom lua o decizie în cadrul PSD privind politica de alianțe în 2016 — dacă vor fi și dacă vor fi cu cine vor fi", a explicat liderul PSD.

Totodată, el a precizat că întâlnirea vicepremierului Vasile Dîncu cu parlamentarii UNPR s-a datorat faptului că acesta a fost invitat de către grupurile acestei formațiuni, iar "orice membru al Cabinetului care este invitat la grupurile parlamentare este prezent".

"Domnul Dîncu a fost invitat la mai multe grupuri parlamentare, unde a fost prezent. Ieri (marți — n.r.) a fost invitat la grupul parlamentar al UNPR, unde a fost prezent. Fiecare membru al Cabinetului a fost și va fi chemat, în perioada următoare, să participe la întâlniri la grup. Și noi, înainte, mergeam la grupuri. Aduceți-vă aminte că eu am fost chiar la grupul PDL", a explicat Dragnea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro