Dragnea: Eu nu sunt Răzgândeanu, voi vota cu Zgonea la Congres ca președinte executiv

Dragnea: Eu nu sunt Răzgândeanu, voi vota cu Zgonea la Congres ca președinte executiv

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că îl susține în continuare pe Valeriu Zgonea pentru funcția de președinte executiv al partidului și că îl va vota la Congres.

"Eu nu sunt Răzgândeanu. Mi-am anunțat susținerea pentru Valeriu Zgonea, am spus-o public și mi-o susțin. Este dreptul meu să votez și voi vota la Congres pentru Valeriu Zgonea", a spus Dragnea la finalul ședinței Comitetului Executiv Național (CExN) al partidului, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă susținându-l pe Zgonea nu dezavantajează competiția în care s-a mai înscris pentru funcția de președinte executiv și Constantin Niță, Dragnea a negat.

"Delegații la Congres sunt oameni care votează în funcție de încrederea pe care le-o inspiră fiecare candidat, dar nimeni nu-mi ia mie dreptul să spun cu cine voi vota", a precizat liderul social-democrat.

Rugat să comenteze dacă Niță candidează la Congres în semn de revoltă față de faptul că unii lideri nu au respectat decizia de interzicere a cumulului de funcții, Dragnea a replicat: "Sper că nu e motivul pentru care el candidează la două funcții pentru că dacă el candidează având motivația revolta n-o să-l voteze nimeni. Eu cred că el candidează (...) încercând să spună delegaților că e bun și pentru una și pentru alta, nu din revoltă".

Pentru funcția de președinte executiv al PSD candidează la Congresul de duminică președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea și fostul ministru al Economiei Constantin Niță. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

4 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

5 Așa o fi?