EXCLUSIV/ Marian Căpăţână, OMUL-CHEIE DIN DOSARUL M. BĂSESCU, vărul lui Gheorghe Falcă, abonat la contracte cu Hidroserv şi Hidroelectrica în timpul Guvernării PDL/Tot el a preluat, de la fiica lui Mircea Băsescu, firma prin care acesta era acuzat că a făcut afaceri cu armament

EXCLUSIV/ Marian Căpăţână, OMUL-CHEIE DIN DOSARUL M. BĂSESCU, vărul lui Gheorghe Falcă, abonat la contracte cu Hidroserv şi Hidroelectrica în timpul Guvernării PDL/Tot el a preluat, de la fiica lui Mircea Băsescu, firma prin care acesta era acuzat că a făcut afaceri cu armament

Marian Căpăţână, cel care i-a făcut lipeala cu Mircea Băsescu lui Bercea Mondial, şi cel care îl va îngropa recunoscând acuzaţiile aduse de procurori, este vărul primarului Aradului, Gheorghe Falcă, şi a apărut brusc, în peisajul judeţului Olt, cu puţin timp înainte de campania electorală pentru prezidenţialele din 2009, fiind băgat pe gât de Vasile Blaga şi Răzvan Murgeanu, actualul consilier prezidenţial. Aşa se leagă şi afirmaţia lui Bercea, din faţa sediului DNA, că a apelat şi la V. Blaga. Dar ăsta este un amănunt minor pe lângă ce o să vă spunem în continuare. Dacă s-ar verifica listele cu convorbirile telefonice din anii 2010-2011 s-ar vedea de câte ori, direct, Gheorghe Falcă a sunat, spre a ruga să fie ajutat, pe directorii zonali din Oltenia ai Hidroserv şi Hidroelectrica. Unul dintre aceşti directori, Marian Chitea, care spera să ajungă director la Bucureşti, îi şi botezase un puradel lui Bercea. Sursele noastre spun că, la şedinţele de campanie, Marian Căpăţână venea cu un bici, pe care îl pocnea ameninţător, şi le spunea celor prezenţi că el aşa îşi struneşte angajaţii. Marian Căpăţână se lăuda încă de atunci cu relaţia sa de prietenie cu Mircea Băsescu. El le povestea apropiaţilor că îi zugrăvise sediul firmei şi un apartament şi aşa deveniseră amici. 

Vorbim însă despre o relaţie extrem de strânsă. Pe care, fratele lui Mircea, Traian, ar trebui să fie invidios. Mai ales că acest Căpăţână este un dobitoc sărit de pe fix, cu accente de sadism. Foştii lui angajaţi povestesc cum l-a bătut cu biciul pe unul dintre ei deoarece, deşi Căpăţână îi aruncase o bacnotă de 50 de lei să omoare un câine care îl supărase, omul acela a refuzat. Iar cretinul ăsta este prieten la cataramă cu fratele preşedintelui. Atât de prieten încât l-a determinat pe Mircea Băsescu să-l primească în casă pe Bercea Mondial. Să nu mai vorbim că se folosea de numele lui în cele mai penibile situaţii. Doar pentru a epata.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina