Femeia acuzată că a sechestrat, bătut şi violat un taximetrist din Tulcea, condamnată cu suspendare

Femeia acuzată că a sechestrat, bătut şi violat un taximetrist din Tulcea, condamnată cu suspendare

Luminiţa Perijoc, femeia acuzată că în august 2012 a sechestrat, bătut şi violat un taximetrist din Tulcea, a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare, decizia magistraţilor Curţii de Apel Constanţa fiind definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia acuzată că a sechestrat, bătut şi violat un taximetrist din Tulcea, condamnată cu suspendare (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Curtea de Apel Constanţa a judecat apelul formulat de Luminiţa Perijoc împotriva deciziei Tribunalului Tulcea, prin care fusese condamnată la cinci ani de închisoare cu executare şi a dispus reducerea pedepsei la patru ani de închisoare. De asemenea, instanţa a decis suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, cu un termen de încercare de şapte ani.

În acest interval, femeia, în vârstă de 32 de ani, se va supune mai multor măsuri de supraveghere, fiind obligată să se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de Probaţiune de la Tribunalul Tulcea, să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile, precum si întoarcerea şi să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă. Nerespectare acestor decizii determină revocarea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, în noaptea de 22 spre 23 august 2012, în jurul orei 00.20, Luminiţa Perijoc a invitat în apartamentul în care locuieşte singură un taximetrist căruia îi solicitase de mai multe ori în acea zi să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări.

"Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat taximetristului două lovituri cu un cuţit în zona capului. Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat 112, alertând Poliţia şi Ambulanţa", se menţionează în rechizitoriu.

Procurorii tulceni au finalizat cercetările în acest caz în aprilie 2013 şi au dispus trimiterea în judecată a femeii, pentru tentativă de omor. Ei au dispus însă scoaterea acesteia de sub urmărire penală pentru infracţiunile de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, dosarul fiind judecat de Tribunalul Tulcea.

Pe durata urmăririi penale, Luminiţa Perijoc a avut interdicţia de a părăsi ţara, prelungită succesiv până în 30 aprilie 2013.

În urma incidentului din noaptea de 22 spre 23 august 2012, atât taximetristul, cât şi femeia au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

Taximetristul a susţinut că femeia, atunci în vârstă de 30 de ani, l-ar fi ameninţat cu un cuţit şi astfel l-ar fi forţat să întreţină relaţii sexuale, iar ulterior l-a şi lovit cu cuţitul, când el a încercat să scape. Luminiţa Perijoc a negat însă că l-ar fi violat pe bărbat.

Taximetristul are 36 de ani, este căsătorit şi are trei copii.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina