Florin Popescu: Justiţia să-şi facă treaba, dar eu nu sunt un pericol public

Florin Popescu: Justiţia să-şi facă treaba, dar eu nu sunt un pericol public

Fostul preşedinte al CJ Dâmboviţa, deputatul PMP Florin Popescu, a venit, luni, la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, care discută cererea de încuviinţare a arestării preventive a acestuia, el precizând că Justiţia trebuie să-şi facă treaba, dar că el nu este un pericol public.

Întrebat dacă şi-a consultat dosarul, Popescu a răspuns: "Da, evident, şi consider în continuare că Justiţia trebuie să-şi facă treaba, dar eu nu sunt un pericol public".

El a spus că le va cere deputaţilor să voteze cum cred de cuviinţă în cazul arestării sale preventive.

Întrebat dacă le va cere deputaţilor să voteze împotriva arestării preventive, Popescu a răspuns: "Eu le voi cere parlamentarilor să-şi facă datoria, atât, cum consideră dânşii de cuviinţă".

Popescu a evitat să facă declaraţii cu privire la dosarul său şi la acuzaţiile care i se aduc de către procurori.

"Nu vreau să vorbesc despre dosar, vreau să vorbesc despre faptul dacă sunt un pericol public, iar dumneavoastră, care de doi ani de zile mă invitaţi la emisuni tv, sunteţi cei mai buni avocaţi ai faptului că eu nu sunt un pericol public, că dacă eram pericol public probabil că nu mă mai chemaţi la emisiuni tv", le-a mai spus Popescu jurnaliştilor.

Deputaţii din Comisia juridică se vor pronunţa, luni, asupra scrisorii ministrului Justiţiei privind cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Florin Popescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX Ciprian Nica, vicepreşedinte al comisiei, arătând că Popescu va fi audiat.

Comisia juridică a Camerei trebuie să elaboreze un raport în acest caz până luni, a stabilit Biroul permanent al Camerei după primirea scrisorii ministrului Justiţiei.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

3 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

4 De citit!

5 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!