FOTO+VIDEO/Niște TÂMPIȚI din Giurgiu au demolat blocul greșit

FOTO+VIDEO/Niște TÂMPIȚI din Giurgiu au demolat blocul greșit

Primăria Girugiu a deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de eroarea comisă, potrivit Mediafax. O firmă de construcții din Giurgiu a demolat, din greșeală, un alt bloc, decât cel care trebuia distrus. Locuitorii din zonă sunt revoltaţi şi spun că blocul greşit demolat era mult mai rezistent decât cel care urma să fie pus la pământ, relatează giurgiuveanul.ro 

Evenimentul a avut loc la începutul acesti săptămâni, când firma de construcții, în loc să demoleze Blocul C, a început să-l dărâme pe cel de vis-a –vis.

Primăria a sesizat greşeala prea târziu, când o parte din bloc fusese dărâmată de buldoexcavator. Abia când şi-au dat dat seama ce au făcut, s-au mutat la Blocul C, cel care cu adevărat trebuia demolat.

Autoritățile locale au precizat că firma responsabilă de demolare va plăti toată paguba.

Blocurile C şi D din zona Istru vor fi demolate după ce s-a constatat că acestea prezintă pericol de prăbuşire, pe locul lor urmând să se construiască locuinţe sociale.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”