FUGI şi fă-ţi plinul! Benzinăriile TOCMAI AU ANUNŢAT scumpirile de la miezul nopţii

FUGI şi fă-ţi plinul! Benzinăriile TOCMAI AU ANUNŢAT scumpirile de la miezul nopţii

Preţul la benzină îi panichează pe români

SCUMPIRE BENZINĂ şi MOTORINĂ. Companiile petroliere vor scumpi masiv carburanţii, din această noapte, ca urmare a introducerii accizei suplimentare la carburanţi, de 7 eurocenţi pe litru, informează Economica.net.

SCUMPIRE BENZINĂ şi MOTORINĂ. Petrom, cea mai mare companie petrolieră, va creşte preţurile la benzină şi motorină cu 41 de bani pe litru, iar Rompetrol, numărul doi pe piaţa locală de distribuţie, va anunţa nivelul majorărilor de preţ la ora 14.00.

SCUMPIRE BENZINĂ şi MOTORINĂ. Companiile petroliere vor creşte preţurile ca urmare a introducerii de la 1 aprilie, a accizei suplimentare la carburanţi, de 7 eurocenţi pe litru. După miezul nopţii, la staţia Petrom de pe strada Braşov din Bucureşti, de exemplu, benzina standard de 95 va costa 6,26 lei pe litru, iar benzina extra, cu o cifra octanică de 99, va costa 6,71 lei litrul. Motorina va costa 6,38 lei litrul. La un rezervor de 50 de litri, un "plin" se va scumpi peste 20 de lei.

SCUMPIRE BENZINĂ şi MOTORINĂ. Companiile petroliere stabilesc preţurile la carburanţi în funcţie de cotaţiile internaţionale ale produselor petroliere, de taxe, de cursul de schimb dar şi de condiţiile de piaţă.

Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor. Principalii concurenţi sunt Rompetrol, Lukoil, Mol şi Eni (Agip).

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria