Gheorghe Ştefan a fost suspendat din funcţia de primar

Gheorghe Ştefan a fost suspendat din funcţia de primar

Gheorghe Stefan a fost suspendat, vineri, din functia de primar al municipiului Piatra-Neamt, prin ordin al prefectului judetului. Decizia a fost luata ca urmare a faptului ca Gheorghe Stefan "Pinalti" este arestat preventiv.

Prefectul Vlad Angheluta a declarat ca a emis ordinul de suspendare in baza adreselor primite de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

"Suspendarea opereaza de la data de 29 octombrie 2014 si pana la incetarea starii de arest preventiv. Prezentul ordin se comunica atat celui in cauza, la domiciliu, cat si la locul de detinere si Consiliului local al municipiului Piatra Neamt, impreuna cu referatul de aprobare", a declarat prefectul Vlad Angheluta, potrivit Agerpres.

In baza ordinului emis de prefect, consilierii locali urmeaza sa desemneze unul dintre viceprimari in functia de primar interimar al municipiului Piatra-Neamt.

Gheorghe Stefan este acuzat de luare de mita in forma continuata si spalare de bani, el fiind arestat preventiv pe 25 octombrie, alaturi de Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru si Dorin Cocos in dosarul licentelor Microsoft.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e