Gorghiu, despre afirmațiile Elenei Udrea: Să fim atenți când anumite demersuri afectează credibilitatea instituțiilor

Gorghiu, despre afirmațiile Elenei Udrea: Să fim atenți când anumite demersuri afectează credibilitatea instituțiilor

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, referindu-se la afirmațiile făcute în ultima perioadă de către deputatul Elena Udrea, că este nevoie de atenție cu privire la demersuri care ar putea afecta instituțiile statului, Gorghiu concluzionând că subiectul trebuie tratat 'cu înțelepciune și echilibru'.

'Din punctul meu de vedere, indiferent despre ce instituție publică sau autoritate vorbim în România, că vorbim de ANI, că vorbim de DNA, că vorbim de CCR, cred că trebuie să fim foarte atenți când anumite demersuri afectează credibilitatea acestor instituții, pentru că neîncrederea publică poate fi foarte ușor crescută în urma unor demersuri sau a altora. Mi-aș dori să cred că în acest context regional, politic și social din România aceste instituții sunt ferite sau protejate de valul neîncrederii publice', a afirmat Gorghiu într-un interviu la DC News.

Ea a punctat că nu cere 'o tăcere' a mediului politic, ci doar echilibru și înțelepciune în tratarea acestui subiect.

'Nu spun că e nevoie de o tăcere a politicului în acest moment sau în această criză, ci cred că trebuie tratat cu echilibru și cu înțelepciune subiectul', a adăugat Alina Gorghiu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”