Gorjeancă la spital, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap de iubitul său, care apoi s-a sinucis

Gorjeancă la spital, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap de iubitul său, care apoi s-a sinucis

O tânără de 23 de ani, din judeţul Gorj, mamă a doi copii minori, a fost transportată, marţi, cu un elicopter SMURD de la Târgu Jiu la Bucureşti, după ce iubitul său a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul în cap, după care şi-a pus capăt zilelor.

Gorjeancă la spital, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap de iubitul său, care apoi s-a sinucis (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut în oraşul Tismana, tânăra de 23 de ani, Alexandra Ungureanu, fiind descoperită într-o baltă de sânge de către mama sa, care a sunat la 112 solicitând o ambulanţă.

Potrivit rudelor tinerei rănite, iubitul acesteia, Emil Mang, de 37 de ani, din localitatea Teleşti, s-a certat cu Alexandra duminică, iar luni seară a revenit la locuinţa acesteia din Tismana pentru a o convinge să se împace. Cei doi au rămas singuri în cameră în cursul nopţii de luni spre marţi, pe parcursul nopţii neauzindu-se certuri sau ţipete.

Femeia grav rănită a fost găsită de către mama sa, care a observat că aceasta nu a venit să îşi trimită fiica de şase ani la grădiniţă. Bărbatul cu care Alexandra Ungureanu locuia nu a fost găsit în casa acesteia, după câteva ore de căutări poliţiştii descoperindu-i trupul neînsufleţit într-o pădure din apropierea locuinţei.

Bărbatul nu a lăsat în urma sa vreun bilet prin care să explice cele întâmplate, trupul său neînsufleţit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei.

Parchetul Tribunalului Gorj a deschis, în cursul zilei de marţi, o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat între cei doi, bărbatul care şi-a pus capăt zilelor.

Alexandra Ungureanu avea o fetiţă de şase ani şi un băieţel de patru ani, care, pentru moment, au rămas în grija rudelor femeii.

Un elicopter SMURD a preluat-o pe tânără de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi a transportat-o la un spital din Bucureşti, surse medicale declarând corespondentului MEDIAFAX că femeia a fost preluată "în stare stabilă, dar foarte gravă".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina