Iaşi/ADOLESCENTĂ sugrumată în Parcul Copou

Iaşi/ADOLESCENTĂ sugrumată în Parcul Copou

O presupusă crimă a îngrozit Iaşul! O fată de aproximativ 17 ani a fost găsită sugrumată lângă gardul Parcului Copou. Descoperirea macabră a fost făcută de o tânără care s-a aşezat pe o bancă lângă cadavru. Ea a sunat de urgenţă la 112, relatează ziaruldeiaşi.ro

Fata moartă nu avea niciun act de identitate şi nici măcar un telefon mobil la ea. Dar din cauză că nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul său, poliţiştii merg deocamdată pe varianta unei sinucideri neobişnuite.

Fata care ar putea fi elevă sau studentă şi-ar fi strâns singură, cu putere, un colier de plastic alb în jurul gâtului, asemănător celui de prins capacele de la roţile maşinilor. Acel colier nu poate fi desfăcut decât cu mare greutate.

Tânăra care a făcut descoperirea macabră a sunat îngrozită la 112. Un echipaj de ambulanţă şi unul de la SMURD au fost trimise la faţa locului, iar fata a fost resuscitată timp de două ore, fără să poată fi salvată.

Crima s-a petrecut în această sâmbătă după-amiază în jurul orei 16:00, după cum spun reprezentanţii Poliţiei, cei de la IML şi ai echipajelor de prim-ajutor de la faţa locului. Fata nu are niciun act de identitate asupra ei. Ea a fost sugrumată cu un colier pe care îl avea la gât, după cum a spus un medic legist.

„În momentul în care a ajuns la fața locului echipajul SMURD, fata a fost găsită în stop cardio-respirator, s-au găsit urme de strangulare, nu se știe dacă și le-a provocat singură sau dacă este vorba de altcineva”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD, de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA