INDUSTRIA, LA UN PAS DE COLAPS. Previziuni sumbre făcute de omul de afaceri IOAN NICULAE

INDUSTRIA, LA UN PAS DE COLAPS. Previziuni sumbre făcute de omul de afaceri IOAN NICULAE

Ioan Niculae spune că peste 525.000 de persoane şi-ar putea pierde locurile de muncă

"În fiecare trimestru au crescut preturile la gaze. Din aprilie vor să crească din nou prețurile la gaz, ceea ce va însemna o creștere de 101%. In 12 luni a mai crescut si transportul pe reteaua magistrala cu 34% in doi pasi in 2013", a spus Ioan Niculae la REALITATEA TV.

"O scumpire cu 50% a gazului va insemna o pierdere de peste 50% a industriei din Romania, înseamna peste 525 mii locuri de muncă pierdute", a mai spus omul de afaceri la REALITATEA TV.

Omul de afaceri a vorbit şi despre interesele din regiune, care vor avea ca rezultat distrugerea industriei româneşti. Întrebat dacă cineva vrea să ne transforme într-o piaţă de consum, Ioan Niculae a spus că unii vor să distrugă industria românească.

"Asa cum unii au vrut sa distruga aristocratia si burghezia, poate unii vor sa distruga industria românească, capitalul românesc, oamenii de afaceri români. Cred că ne-au şi transformat deja", a spus acesta.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...