iPhone 6: Cum va arăta noul iPhone 6




iPhone 6: Cum va arăta noul iPhone 6

Viitorul iPhone / FOTO: gadgetreport.ro

Potrivit expertilor, trecerea la ecrane mai mari ar putea fi o lovitura de gratie pentru concurentii traditionali ai Apple, Samsung, Sony, LG si HTC.

Conducerea Apple pare sa fi inteles, in sfarsit, ca telefonul nu mai reprezinta doar un obiect de pe care faci apeluri si ca browsing-ul de internet, vizionarea de filme si jocurile mobile au devenit tot mai importante.
Astfel ca Apple va renunta, odata cu noul iPhone 6, cunoscut si sub numele de iPhone Air, la ecranele clasice de 4 inchi si va trece la unele mai mari, Retina display, cu o rezolutie superioara iPhone 5s, afirma Nikkei.

Dincolo de dimensiune, ecranul Ultra Retina ar urma sa vina cu o rezolutie mai buna decat cea de pe generatia 5s si cu o camera foto/video de 8 MP, mult imbunatatita.

Cum va arata noul telefon iPhone 6 aflati de pe GadgetReport.ro .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale