Iulian Bădescu și Daniel Capră, a doua oară la DNA pentru confruntare

Iulian Bădescu și Daniel Capră, a doua oară la DNA pentru confruntare

Fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, și denunțătorul său, Daniel Capră, finanțatorul FC Petrolul Ploiești, au fost aduși vineri la sediul DNA Ploiești, unde ar urma să aibă loc o confruntare între ei.

O primă confruntare între Iulian Bădescu și Daniel Capră a fost programată să aibă loc în urmă cu o săptămână, dar, după ce aceștia au fost aduși la DNA, confruntarea s-a amânat, unul dintre avocații lui Bădescu, William Brînză, motivând că apărarea nu a studiat dosarul.

Daniel Capră, trimis în judecată de DIICOT în stare de arest preventiv pentru evaziune fiscală de peste 15 milioane euro, este denunțătorul în dosarul lui Bădescu, referitor la infracțiunea de luare de mită.

Bădescu a fost arestat preventiv, fiind urmărit penal într-un dosar instrumentat de DNA Ploiești, pentru infracțiunea de luare de mită și abuz în serviciu, în legătură cu finanțarea de la bugetul local a echipei de fotbal Petrolul.

În același dosar, mai sunt urmărite penal Oana Iacob, secretarul Primăriei Ploiești, și jurista Iulia Alexandru.

La câteva zile după ce a fost arestat, Bădescu a demisionat de la Primărie, dar și din toate funcțiile din PSD, renunțând inclusiv la calitatea de membru al acestui partid.  AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”