Jurnalista de la TVR IMPLICATĂ în CAZUL DE PROXENETISM a DEMISIONAT

Jurnalista de la TVR IMPLICATĂ în CAZUL DE PROXENETISM a DEMISIONAT

Jurnalista TVR Aura Poteraşu, care a fost martor într-un dosar de proxenetism, a anunţat, pe contul său de Facebook, că îşi va încheia colaborarea cu Televiziunea Română şi va ieşi din presă.

"Dimineaţa de mâine (joi) e ultima în care ne vedem la ştiri! Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieşirea mea din TVR şi din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnalişti, care, rând pe rând, s-au retras - din această instituţie sau din altele", a scris Aura Poteraşu, miercuri seară, pe contul său de pe platforma de socializare Facebook.

Aura Poteraşu, care a prezentat Telejurnalul matinal de la TVR 1, a precizat că îşi doreşte de mult timp "un drum pe cont propriu".

La începutul acestui an, presa a relatat că Aura Poteraşu a fost martor într-un dosar de proxenetism, dar nu a fost pusă sub acuzare. În acelaşi dosar a apărut şi numele lui Ion Valeriu Tamarjan, patron al unei agenţii de modele, care ar fi fost un paravan pentru o reţea de prostituţie, după cum a relatat la începutul acestui an presa.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

2 VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

3 VIDEO Priviți, un rus și-a împușcat comandantul, la un birou de înrolare din Siberia!

4 Putin a fugit din Moscova imediat după ce a decretat mobilizarea. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras“ președintele rus

5 Bursa de la Moscova s-a prăbușit! Este la cel mai scăzut nivel de la începutul ofensivei din Ucraina