Jurnalistul Ovidiu Marincea, numit consilier al directorului SRI

Jurnalistul Ovidiu Marincea, numit consilier al directorului SRI

Jurnalistul Ovidiu Marincea a fost numit, începând de luni, în funcția de consilier al directorului Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig. Ovidiu Marincea va coordona comunicarea publică a SRI. Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune, se precizează într-un comunicat postat pe site-ul Serviciului Român de Informații.

"Prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a instituției către cetățeni. Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului", a declarat directorul SRI, Eduard Hellvig, conform comunicatului.

Ovidiu Marincea, citat în comunicat, spune că a militat pentru "comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public". "Apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român", a afirmat jurnalistul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”