Luptătorul K1 Florin Ilie, urmărit de Poliţie după ce a refuzat să oprească şi a lovit un agent

Luptătorul K1 Florin Ilie, urmărit de Poliţie după ce a refuzat să oprească şi a lovit un agent

Luptătorul K1 Florin Ilie a refuzat să oprească în trafic, miercuri, la semnalele unui echipaj de Poliţie din Timişoara şi a fost urmărit de poliţişti, iar la un moment dat a oprit maşina, a încercat să fugă şi l-a lovit pe unul din agenţi, în final fiind prins în urma intervenţiei trupelor speciale.

Luptătorul K1 Florin Ilie (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au tras, miercuri, un foc de avertisment pentru prinderea luptătorului K1 Florin Ilie care fugise de agenţii care au vrut să îl oprească în trafic pentru un control de rutină.

"Un echipaj de Poliţie a vrut să îl oprească pe Florin Ilie cu un semnal regulamentar. Acesta nu a oprit, astfel că echipajul a pornit în urmărirea lui. Pe Calea Girocului (cartier situat în sudul municipiului Timişoara - n.r.) cel urmărit a oprit maşina şi a fugit printre blocuri. Unul dintre poliţiştii din echipaj l-a ajuns din urmă, fiind lovit în zona feţei de cel pe care îl urmărea. Colegul a tras un foc de avertizare în aer şi a cerut intervenţia trupelor speciale", a declarat Bocancea.

Potrivit sursei citate, luptătorul K1 a fost prins, în final, apoi a fost dus la sediul Poliţiei Timiş, unde urmează să fie audiat.

În 2012, Florin Ilie a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timişoara la trei ani de închisoare cu suspendare şi plata de daune morale de 12.000 de euro, după ce a bătut un bărbat din Timişoara.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale