MAI: Doi copii răniți într-un incendiu la Cavnic, aduși la București cu un elicopter

MAI: Doi copii răniți într-un incendiu la Cavnic, aduși la București cu un elicopter

Doi copii, unul de un an și trei luni, iar celălalt de trei ani, au suferit arsuri de gradele I și II într-un incendiu produs sâmbătă în localitatea Cavnic din județul Maramureș, ei fiind transportați în regim de urgență, cu un elicopter, la București, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, un elicopter de mare capacitate al Inspectoratului General de Aviație din cadrul MAI a efectuat această misiune, întrucât copiii necesitau asistență medicală pe parcursul deplasării până la București. Elicopterul, de tip MI-17, a decolat de la Punctul Aeromedical din Cluj, i-a preluat pe cei doi copii de la Baia Mare și apoi i-a transportat la București pentru a fi tratați la Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri.

"O echipă medicală aparținând SMURD i-a asistat pe copii pe durata deplasării, cel în vârstă de un an și trei luni suferind arsuri de gradul II pe 30% din suprafața corpului, iar celălalt, în vârstă de trei ani, arsuri de gradele I și II pe 45% din suprafața corpului. În același incendiu au mai fost răniți trei tineri, cu vârste de 6, 13 și 24 de ani, care au fost internați la o unitate medicală din Baia Mare", precizează comunicatul MAI.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

3 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

4 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul

5 De citit!