Marian Petrache, la IPJ Ilfov pentru a da explicații privind posibile fraude de la alegerile prezidențiale

Marian Petrache, la IPJ Ilfov pentru a da explicații privind posibile fraude de la alegerile prezidențiale

Președintele Consiliului Județean Ilfov, liberalul Marian Petrache, s-a prezentat vineri dminieață la sediul IPJ Ilfov pentru a da explicții în ancheta referitoare la posibile fraude de la alegerile prezidențiale din 2014.

”În alegerile prezidențiale PNL a avut un soft care, în timp real, spunea cine votează multiplu și se făcea automat plângere penală. În țara au fost identificate în felul acesta vreo 4000 de pesoane care au votat multiplu și trebuie să mergem să dăm declarații pentru acele situații”, a spus președintele CJ Ilfov.

”La Ilfov, am fost chemat pentru alegerile din 2014 , la o sesizare făcută de noi legată de desfășurarea alegerilor și de o plângere făcută de PSD la alegerile europarlamentare”, a mai spus Marian Petrache.

Întrebat dacă este de părere că s-au fraudat alegerile prezidențiale, Petrache a spus că în opinia sa acestea s-au desfășurat în condiții normale.

”Dacă la 11 milioane au fost 4.000 de persoane, înseamnă că alegerile sau fost în condiții normale”, a precizat Petrache.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro