Mazăre: Consider că sunt o țintă, un trofeu; m-am săturat să stau cu geanta la ușă

Primarul Constanței, Radu Mazăre, susține că este ''o țintă, un trofeu" și spune că se gândește să iasă din politică.

Mazăre a venit miercuri la arestul Poliției Capitalei pentru a-și lua bagajele pe care le-a avut la el, în noaptea în care a fost reținut de procurori.

''Apreciez enorm faptul că a stat judecătorul (...) de când am intrat, de la cinci după-amiază până la nouă, să se uite pe toate documentele pe care eu le-am depus, să asculte amănunțit ceea ce eu am explicat. Am arătat foarte multe rapoarte făcute de Curtea de Conturi, de ANRMAP, de toată lumea care ne-a controlat de-a lungul anilor. (...) Le-a pus cap la cap și decizia am văzut că a fost dată pe la două noaptea. (...) E o cauză destul de complexă, complicată, cu achiziții, cu hotărâri de consiliu, cu legi, cu controale", a spus edilul Constanței despre momentele petrecute la ÎCCJ în timpul judecării cererii DNA de arestare preventivă.

Întrebat de jurnaliști dacă se așteaptă la noi rețineri sau condamnări și dacă ia în calcul o eventuală ieșire din politică sau de la primărie, Mazăre a spus: ''M-am obișnuit acum (cu reținerile — n.r.). Vin cu gentuța. La condamnări nu mă aștept. (...) Am și eu viața mea și nu m-a câștigat nimeni ca să fiu hăituit pentru absolut orice lucru. Nu mai acuz procurorii, dar știm foarte bine că este același procuror care și anul trecut m-a reținut și am fost eliberat din lipsă de probe. Ori, în condițiile în care fiecare angajat al primăriei este chemat și aici și în altă parte, adică alte direcții ale DNA-ului (...), eu nu mai pot să-mi fac activitatea''.

În context, edilul a susținut că se consideră o țintă și a reafirmat faptul că vrea să renunțe la funcția publică pe care o deține.

''Da, consider că sunt o țintă, că sunt un trofeu și vreau și eu să trăiesc. Nu m-a câștigat nimeni ca să duc viața asta cu geanta la ușă în fiecare dimineață. Mă ia sau nu mă ia. Sunt hotărât să renunț foarte, foarte curând. Nu știu să dau un termen, dar curând. Nu îmi mai face plăcere, nu mai pot să-mi desfășor activitatea și nu mai vreau. M-am săturat să stau cu geanta la ușă'', a declarat Radu Mazăre. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

4 Ce mai caută pesedista Savonea în CSM?

5 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou