McDonald’s a scos Antena3 din priză

McDonald’s a scos Antena3 din priză

McDonald’s a scos Antena3 din priză la reclamaţia unui client.

Supărat că postul de televiziune al Trustului Intact rulează pe ecranele din interiorul restaurantelor McDonald’s, un client a făcut o plângere conducerii. Șefii au analizat și au fost de acord cu opinia clientului lor: Antena 3 nu are ce să caute pe televizoarele din interiorul restaurantelor McDonald’s.

 ,,Revoltat de faptul că în toate restaurantele Mc Donald’s ni se băga pe gât prin toate plasmele Antena 3, am făcut o sesizare şi lucrurile au revenit la normal! Răspunsul lor a fost: “Bună Alexandru, îţi mulţumim că ne-ai transmis informaţia, ne-am interesat şi se pare că a fost o eroare, pe ecranele din restaurantele McDonald’s trebuie să ruleze canalul intern al McDonald’s. Te asigurăm că nu există nicio legătură cu niciun post de televiziune privat din România. Am luat legătura cu colegii noştri din Timişoara pentru a evita pe viitor transmiterea altor posturi pe ecranele din restaurante. Mulţumim încă o dată şi îţi urăm o seară frumoasă!”, a postat Alexandru Filpisan, cel care a făcut sesizarea, pe contul său de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?