Medicul din arestul Poliției Capitalei nu a fost înștiințat că Oprescu vrea un anume consult medical (surse)

Medicul din arestul Poliției Capitalei nu a fost înștiințat că Oprescu vrea un anume consult medical (surse)

Medicul din arestul central al Poliției Capitalei susține că nu a fost înștiințat până în acest moment că Sorin Oprescu ar fi solicitat să-l consulte un doctor pe care să-l nominalizeze personal, au declarat miercuri pentru AGERPRES surse din Poliție.

Viorel Mocanu, unul dintre avocații primarului suspendat al Bucureștiului, a anunțat, marți, că apărarea a solicitat în mod expres, printr-o cerere depusă la Arestul Capitalei, ca Sorin Oprescu să fie dus la Spitalul Universitar Municipal pentru consult.

''După ce a fost la Spitalul Sf. Ioan aseară, s-a învederat a merge la Floreasca pentru o reevaluare și o posibilă intervenție, dacă se confirmă suspiciunile pentru care a fost dus. Dânsul a spus că nu dorește să meargă și că în situația în care se va ameliora problema este în regulă, iar dacă se va agrava atunci să meargă. Astăzi, domnia sa a solicitat în mod expres, noi, apărarea, am făcut o cerere în scris în acest sens, prin care am solicitat să fie dus la Spitalul Universitar Municipal București. Din ceea ce știu este o problemă cardiacă, nu am văzut documentele medicale ca să pot să confirm și nici nu sunt de profesie. Însă, cei doi doctori sunt de cardio. (...) Este o problemă de sănătate care trebuie tratată'', a spus Mocanu.

El a precizat că apărarea nu a cerut înlocuirea arestului preventiv cu o altă măsură invocând probleme medicale.

În ceea ce privește termenul la care trebuie să primească un răspuns privind controlul medical la spitalul cerut, Mocanu a spus că ''este o ambiguitate''. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”