METEO Ploi şi vijelii în toată ţara, de luni după-amiază până marţi seara

METEO Ploi şi vijelii în toată ţara, de luni după-amiază până marţi seara

În intervalul 24 martie, ora 14.00, 25 martie ora 22.00, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil grindină, potrivit unei informari emise duminică de meteorologi,

Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20-25 de litri pe metru pătrat. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în a doua parte a zilei de luni, 24 martie în regiunile din jumătatea vestică, apoi se vor manifesta local şi temporar în centrul, sudul şi estul teritoriului.

Potrivit prognozei meteorologilor, în perioada 24 - 27 martie cresc şansele de precipitaţii pentru aproape toată ţara. De asemenea, săptămâna aceasta temperaturile vor scădea faţă de cele înregistrate până acum, valorile termice apropiindu-se de cele normale ale perioadei.

Totodată, specialiştii au anunţat că în luna aprilie vom avea parte de temperaturi mai scăzute decât în martie, iar luna mai va fi una mai ploioasă în cea mai mare parte a ţării. De asemenea, directorul executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) a precizat că în această vară, în unele zone, s-ar putea instala seceta.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

În această săptămână vom avea parte de temperaturi chiar şi cu 12 grade mai ridicate decât normalul perioadei. Până la sfârşitul lunii, însă, valorile termice se vor apropia de cele normale ale perioadei. Specialiştii anunţă că în 17 - 19 martie şi 24 - 27 martie cresc şansele de precipitaţii.

În luna aprilie vom avea parte de temperaturi mai scăzute decât în martie. Specialiştii anunţă că luna mai va fi una mai ploioasă în cea mai mare parte a ţării. De asemenea, directorul executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) a precizat că în această vară, în unele zone, s-ar putea instala seceta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante