Minora de la Iaşi, SĂRUTATĂ de iubit şi apoi SUGRUMATĂ

Minora de la Iaşi, SĂRUTATĂ de iubit şi apoi SUGRUMATĂ

Minorul care ar fi ucis-o pe eleva Diana G. (16 ani) a fost audiat mai multe ore în cursul dimineţii de duminică, la final procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi dispunând reţinerea sa. Băiatul a devenit suspect încă de aseară, atunci când părinţii fetei au fost solicitaţi de poliţişti pentru a o recunoaşte pe victimă.

Din datele oferite de anchetatori, suspectul, elev şi el la un liceu din Iaşi, avea o relaţie de mai multă vreme cu Diana G., în ultima perioadă devenind gelos pe aceasta, suspectând că s-ar vedea cu un alt băiat. Eduard Perju a chemat-o ieri pe adolescentă la o plimbare în Parcul Copou, spunându-i că are o surpriză pentru ea.

Cei doi s-au aşezat pe o bancă din parc, s-au sărutat, după care băiatul i-a spus iubitei sale că are o surpriză pentru ea şi că i-a cumpărat un colier. Minora s-a întors cu spatele la tânăr, moment în care acesta i-a pus la gât un colier din plastic, folosit pentru strângerea capacelor de la roţi, pe care îl luase de la tatăl său.

 Diana a fost abandonată apoi în parc şi a căzut lângă o bancă. A fost găsită de o altă femeie, care a sunat la 112. În momentul în care echipajul de Ambulanţă a ajuns la faţa locului victima încă mai avea puls însă manevrele de resuscitare au eşuat iar fata a fost declarată decedată.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România