Minora de la Iaşi, SĂRUTATĂ de iubit şi apoi SUGRUMATĂ

Minora de la Iaşi, SĂRUTATĂ de iubit şi apoi SUGRUMATĂ

Minorul care ar fi ucis-o pe eleva Diana G. (16 ani) a fost audiat mai multe ore în cursul dimineţii de duminică, la final procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi dispunând reţinerea sa. Băiatul a devenit suspect încă de aseară, atunci când părinţii fetei au fost solicitaţi de poliţişti pentru a o recunoaşte pe victimă.

Din datele oferite de anchetatori, suspectul, elev şi el la un liceu din Iaşi, avea o relaţie de mai multă vreme cu Diana G., în ultima perioadă devenind gelos pe aceasta, suspectând că s-ar vedea cu un alt băiat. Eduard Perju a chemat-o ieri pe adolescentă la o plimbare în Parcul Copou, spunându-i că are o surpriză pentru ea.

Cei doi s-au aşezat pe o bancă din parc, s-au sărutat, după care băiatul i-a spus iubitei sale că are o surpriză pentru ea şi că i-a cumpărat un colier. Minora s-a întors cu spatele la tânăr, moment în care acesta i-a pus la gât un colier din plastic, folosit pentru strângerea capacelor de la roţi, pe care îl luase de la tatăl său.

 Diana a fost abandonată apoi în parc şi a căzut lângă o bancă. A fost găsită de o altă femeie, care a sunat la 112. În momentul în care echipajul de Ambulanţă a ajuns la faţa locului victima încă mai avea puls însă manevrele de resuscitare au eşuat iar fata a fost declarată decedată.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

5 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …