Mita - o parte găsită asupra lui Oprescu, iar restul la domiciliul edilului

Mita - o parte găsită asupra lui Oprescu, iar restul la domiciliul edilului

Banii primiți drept mită de edilul Capitalei Sorin Oprescu au fost găsiți, o parte, asupra acestuia, iar o altă parte la domiciliul primarului, au declarat surse juridice. Potrivit acestora, seriile banilor găsiți au fost înregistrate de anchetatori.

Procurorii DNA efectuează duminică percheziții domiciliare la trei instituții publice — Primăria Capitalei, Administrația Cimitirelor și Centrul Cultural al Palatelor Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului , în dosarul în care a fost reținut Sorin Oprescu .

Anchetatorii fac percheziții și la domiciliul primarului și al altor persoane .

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de Combatere a Corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2013 — 2015. În cursul zilei de 6 septembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații, situate în municipiul București și județele Bacău, Călărași și Ilfov, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA postat pe site-ul instituției.
Procurorii DNA l-au reținut pe Sorin Oprescu , primarul municipiului București, pentru luare de mită. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...