Omul de afaceri Cristian Burci își impune favoritul la conducerea CFR Marfă

Omul de afaceri Cristian Burci își impune favoritul la conducerea CFR Marfă

Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA- USA şi anterior numirii în poziţia de director general a fost membru în Consiliul de Adminsitraţie al CFR Marfă.

Până la numirea lui Belcea, conducerea CFR Marfă a fost asigurată interimar de un director general adjunct, Pavel Bărculeţ, după decesul fostului manager al companiei, Dragoş Alexandru Drăghici.

"Cu o mare experienţă în managementul unor companii cu capital privat, cariera sa a început în Statele Unite ale Americii şi a continuat în ţară ca Chief Financial Officer la Graffiti/BBDO (între 1993 şi 1994), CB Investment SRL (1995-1996), sau general manager la Prima Tv (în perioada 1996 - 2002). Din anul 2005 până în anul 2012 a ocupat funcţia de vicepreşedinte - responsabil cu dezvoltarea strategică la International Railway Systems S.A., iar din ianuarie 2010 până în prezent a ocupat funcţia de Chief Executive Officer la Protan SA", se arată într-un comunicat al CFR Marfă.

Belcea este membru în CA al CFR Marfă din februarie 2013.

CFR Marfă este cel mai mare operator de transport feroviar de marfă din România, cu o cotă de piaţă de 54,8 % la nivelul anului trecut.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...