Oprea: O să conduc Guvernul ca un militar, ca la armată, să ne facem datoria

Oprea: O să conduc Guvernul ca un militar, ca la armată, să ne facem datoria

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marți, într-o emisiune la Realitatea TV, că va conduce Guvernul "ca un militar" și că intenționează să își facă datoria atât timp cât prim-ministrul Victor Ponta lipsește.

"Am birou și Palatul Victoria, și la Interne. O să-l conduc (Guvernul — n.r.) ca un militar. Mai puțină politică, proceduri, vreau să fie toate avizele foarte exacte, ca la armată. Să ne facem datoria atât timp cât domnul prim-ministru Victor Ponta este plecat. Îl aștept să vină sănătos și să își reia munca", a afirmat Oprea.

Acesta a precizat că vorbește cu Victor Ponta în fiecare zi la telefon, dar nu crede că va fi cazul să îl viziteze la Istanbul.

"Vorbesc cu Victor Ponta în fiecare zi la telefon. Nu cred că pot să plec în această perioadă. Nu că nu mi-aș dori. Sunt prieten cu Victor Ponta, avem o relație foarte bună și e normal să fie așa. În această perioadă, dacă va fi cazul, poate o să merg, dacă e ceva excepțional, dar nu cred că va fi cazul. Vorbim și cred că e suficient acest lucru. E normal să meargă miniștrii. Sunt și prieteni și așa se face", a mai spus premierul interimar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”